16.11.2021

Crypto.comin suosia kasvaa - samalla CRO ATH !

Minä, tuntemattoman, piskuisen yritystoimintaan keskittyvän blogin pitäjä olen lähiaikoina saanut muutaman referal bonuksen Crypto.comin tililleni. En muistaakseni ole jakanut tätä koodia missään muualla kuin kuukausi sitten kirjoittamassani postauksessa Kokemuksia Crypto.com kortista - Miksi hankin tämän?

Ei, ei tällä vielä rikastumaan pääse. Olen tämän blogin domaininkin omistanut jo niin monta vuotta, että hyvä jos olen siihen kulunueet maksut saanut takaisin. Mutta tämä kertoo siitä että kryptot ylipäänsä ja erityiseti Crypto.com keräävät suosiotaan. Toki varmasti muidenkin pörssien kortit kiinnostavat, mutta uskon Crypto.comin suosion olevan jopa muita suurempaa.

Ensinnäkin Crypto.com mainostaa valtavasti. Se näkyy monessa urheilulajissa. Myös heidän korttinsa edut ovat melko hyvät. Tämä suosio näkyy myös Crypto.comin oman tokenin, CRO:n, suosiona. Se onkin ottanut lähiaikoina muutaman ison piikin ja saamani referal bonukset vaikuttaisivat kytkeytyvän näihin kurssinousuihin.

Väitän edelleen, että kryptomaailmassa on paljon uhkapeliä ja hypeä. Nousevia kolikoida googlaillaan ja niihin sijoitetaan. Tämä kokemus vaikuttaisi osin tukevan tätä teoriaa.

Toki CRO:n ensimmäinen nousu pari viikkoa sitten liittyi mitä ilmeisemmin siihen, että se listattiin Coinbasen pörssiin Marraskuun alussa. Mutta eilisen nousun syitä en vielä ole keksinyt/kuullut. Suosio kuitenkin selvästi kasvaa.

Asiaa tutkiessani hihittelin sille, että asiantuntijat ovat uskaltaneet veikata CRO:lle hurjia lähes 0.25 dollarin, eli noin 21 eurosentin hintaa 2021 loppuun. Ja eilen siis kurssi oli tuplasti. Kävästiin edellisen lähteen ennusteilla siinä, mitä kurssi voisi olla 2024 lopussa. Toisaalla taasen uskalletaan ennustaa jopa yhden dollarin hintaa "lähitulevaisuudessa", tarkoittaen sitä että kurssi yli tuplaisia nykyisestä lähiaikoina.


Crypto.com kortin upgrade

Kuten edellisessä yllä mainitussa tekstissä jo kerroin, päivitin Crypto.com Visa korttini tasoa eilen pykälää isompaan. Tämä vaati 3500 euron arvosta CRO steikkausta. Minulla kävi sen verran tuuri että alkuperäinen 350 euron panokseni oli noussut noin 1400 euron arvoiseksi. Siirsin vielä ETH stakesta CRO:ksi noin 2000 euroa. Näiden lisäksi stakesin muutaman tilille jääneen cashback bonuksen (olin valitettavasti vähän aikaa sitten tyhjentänyt valtaosan bonuksista euroiksi). Osuin aikalailla CRO:n kurssipiikkiin (stake 0,42, piikki 0,458) ja sain yllä mainituista lähteistä kasaan juuri sen vaaditun 3500 euroa. Nyt se on jo laskenut niin, että staken arvoni on noin 3000 euroa.

Miksi sitten siirsin toisia kolikoita CRO:ksi juuri kurssipiikissä? Lyhyt vastaus on kiire. Olin suunnitellut jossain vaiheessa kortin päivitystä ja nyt alkuperäinen CRO pottini oli kasvanut sen verran, että pystyin tekemään muutoksen ilman lisäpanostuksia.

Toki järkevämpää olisi varmasti ollut myydä CRO kurssihuipussa ja ostaa ne takaisin kurssin laskettua. En kuitenkaan voinut tietää että kurssi kyykkää näin nopeasti näin paljon ja toisekseen CRO oli stakettu ja lukittu vielä kolmeksi kuukaudeksi, joten en voinut myydä niitä pois. Tiesin että ETH siirtäminen CRO:ksi on riski, mutta halusin päivittää korttini mahdollisimman nopeasti.

Lisäys 21.11.2021. CRO arvo on heitellyt paljon lähiaikoina.Vaikka heti tekemäni Staken jälkeen CRO laskikin ja oma stake myös useita satasia, nousi se jo muutamassa päivässä samoihin lukuihin ja ylikin. Torstaina 18.11.2021 oli uusi ATH, kun CRO:n kurssi käväisi melkein 0,52 eurossa. Ja tänään lauantaina on taas kolkuteltu aivan uusia lukeamia, kurssin ollessa nyt kirjoitushetkellä 9:56 0,5552 euroa ja alkuperäisen 3500 euron staken arvoni on nyt 4406 euroa.

Miksi?

Halusin päivittää korttini siksi, että saan 1 %-yksikön lisää cashbackiä. Lisäksi CRO stakelle maksetaan 10% vuosikorko, jota ei makseta ollenkaan pienemmällä tasolla. Lisää aiheesta edellisessä kirjoituksessa. Kyllä kurssi nousee takaisin ja ylikin. En murehdi pientä väliaikaista dippiä.

Tulee myös muistaa, että stakelle maksettu korko maksetaan CRO:na. Stakeni on 8186 CRO, josta saan siis 818 CRO:ta vuositasolla, eli n.15,7 CRO:ta viikottain. Tämän arvo on se, mitä kurssi kulloinkin sattuu olemaan ja tietenkin kasvaa kurssin mukana. Euroiksi tehty sijoitus tuottaisi vain nolla pilkku jotain korkoa vuosittain ja se on euroja. CRO:n kanssa on huima potentiaali kasvuun ja saamani korko euroiksi laskettuna vain nousee ajan myötä.

Kortin taso muuttui välittömästi ja olen jo saanut ostoksistani 3 % hyvityksen. Varmasti maanantaina tai sitä seuraavan viikon maanantaina saan ensimmäisen erän Staken korkoa. Itse korttia ei tarvitse vaihtaa parempien hyvityksien toivossa. App ohjaa käyttäjän päivitetyn staken jälkeen chat-keskusteluun pyytämään uutta korttia, mutta sanasen asiakaspalvelijan kanssa keskusteltuani päädyin siihen, että en tilannut uutta vihreää korttia, vaan pitäydyn punaisessa. Ensinnäkin kortin lähettämisestä olisi veloitettu 50 euroa. Toisekseen tykkään itse enemmän punaisesta kuin vihreästä kortista. Koska uuden korttitason hyötyjen saaminen ei asiakaspalvelijan mukaan vaatinut fyysisen kortin vaihtamista, kerroin että en sitä tarvitse.

Yllä mainitun veivauksen vuoksi olen tällä hetkellä henkilökohtaisesti lähes all-in CRO:ssa. Tämä toki muuttuu ajan myötä ja teen sijoituksia BTC ja ETH tokeneihin kuukausittain.


Omistukseni

Selvyyden ja läpinäkyvyyden vuoksi omistan kryptoja kirjoitushetkellä seuraavasti:

Henkilökohtaisesti:

  • CRO n. 3070 e
  • BTC n. 540 e
Yritykseni:
  • ETH n. 3200 e
  • BTC n. 3900 e

Kaikki kryptoihin liittyvät artikkelit: Yrityssijoittaja: kryptot


Mikäli sinäkin haluat ostoistasi cashbackiä, ota Crypto.Comin Visa käyttöön! Luo Crypto.com tili ja sijoita 350 euroa tai enemmän korttiin, niin saamme molemmat 25 dollarin bonuksen. Syötä appiin koodi g3njjwbgj6 tai luo tili tällä linkillä. HUOM! Me molemmat, eli sinun lisäksesi myös minä, saamme tästä 25 dollarin bonuksen sen jälkeen kun olet stakennut korttiin vaadittavan summan.


Tämä kirjoitus ei sisällä sijoitusvinkkejä. Kaikki kirjoitus on henkilökohtaista pohdintaa ja päiväkirjaa omista tekemisistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti